torsdag 17. april 2008

Hm..blogging?


Blogging har blitt den nye og moderne måten å komme ut til folk med dine egne tanker og meninger. Før kunne du stå på hjørnet av hovedgaten og rope ut dine personlige meninger om ulike saker som engasjerer deg i samfunnet. Eller å sitte stille for deg selv om kvelden og skrive i den lille boken, som du har gjemt under hodeputen..

Privatliv? Noen som nevnte det..? Blogg kan jo oversettes som en "webdagbok" eller som det heter på godt norsk "vebbdagbok". Betyr det da at det blogg er akkurat det samme som den gode gamle dagboken? Du pøser ut med dine innerste tanker og bretter rett og slett ut privatlivet ditt for folk du aldri har møtt før. Blogging kan jo være en positiv ting også. Noen ganger kan det rett og slett være deilig å få ut alle tankene du har innvendig uten at du trenger å blottlegge deg helt. Når du skriver under pseudonymet "Kari", så er det vel ingen som vet hvem du er da? Jeg mener, hvor mange i Norge er det som ikke heter "Kari"?

Jeg tror blogging er kommet for å bli. Så hvis du er en av dem der ute som sitter med alt for mye inne..så hvorfor ikke bare henge deg på bølgen av bloggere?

Ingen kommentarer: